Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Karamel Roomkaastaartje

Aantal personen: 4

Ingrediënten

500 gr. Roomkaas
5 dl. Slagroom
1 eetlep. Citroensap
80 gr. Bruine Basterdsuiker
100 gr. Suiker
½ dl. Slagroom
8 gr. Gelatine
100 gr. Poedersuiker

Bereiden

1.De ½ liter slagroom met de poedersuiker tot yoghurtdikte opslaan.

2.Roomkaas met het citroensap smeuïg opkloppen.

3.Basterdsuiker laten smelten (Pas op voor verbranden!).

4.Even laten afkoelen en voeg dan de helft van de overgebleven slagroom voorzichtig toe.

5.Karameliseer de suiker en voeg de overgebleven slagroom voorzichtig toe.

6.Los de gelatine met wat water op en voeg deze bij de opgeloste bruine basterdsuiker.

7.Voeg alle componenten bij elkaar en als laatste de opgeslagen room toevoegen en erdoor spatelen.

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Aardbeien met mascarpone
Drie kleuren parfait
Semi freddo di fraise; halfbevroren aardbeientoetje
Witte chocolade ijs met basilicum
Citroentaart

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes